Spar penge ved at gøre tingene selv

Du kan spare op til 90% i forhold til bureauer, hvis du gør alting selv.

Partnerfinansieret indhold.

Gør det selv linkbuilding

Med gør det selv linkbuilding har du muligheden for at lave stærke danske links (backlinks) til dine sider for at få dem til at stige i søgeresultaterne. Vi gennemgår, hvor du kan få adgang til gør det selv linkbuilding muligheder.

Få adgang til 1000+ domæner

Type

Autopilot

Udgivelser

1

Pris pr. mdr.

200 kr.

Pris pr. link

200 kr.

Type

Gør-det-selv

Udgivelser

10

Pris pr. mdr.

799 kr.

Pris pr. link

80 kr.

Type

Gør-det-selv

Udgivelser

15

Pris pr. mdr.

1099 kr.

Pris pr. link

73 kr.

Type

Gør-det-selv

Udgivelser

75

Pris pr. mdr.

1999 kr.

Pris pr. link

27 kr.

Vi har lavet en liste over netværk, hvor du kan få adgang til en række danske hjemmesider, hvorfra du kan lave gør det selv linkbuilding.

Hvorfor gør det selv linkbuilding?

Ved at gøre ting selv kan du spare mange penge. Dette gør sig også gældende for linkbuilding. Her kan du spare op mod 90%, afhængig af metoden for udregning. Hvis du køber adgang til et netværk på vores liste og bruger hele din månedlige kvote og skriver alt selv, så kan du slippe afsted med at betale 12 kroner per backlink.

Ofte stillede spørgsmål om gør det selv linkbuilding

Du køber adgang til et netværk af danske domæner, hvorfra du kan udgive SEO artikler.

Det er faktisk ikke dyrt. Du kan komme til at betale omkring 12 kroner pr. link.

Nej. Det er ikke muligt at garantere resultater for os, da vi blot sammenligner priser. Alle de udvalgte udbydere kan heller ikke garantere bedre placeringer på Google, da det er en gør det selv løsning.

Linkbuilding er i sig selv ikke sikkert, med mindre man markerer alle links med “sponsored”. Linkbuilding igennem netværk er derfor ikke 100% sikkert, og i værste falde kan du risikere, at dit domæne bliver deindexed. Sker det ofte? Nej. Kan det ske? Ja, i teorien.

Linkbuilding igennem netværk er lovligt, hvis man markerer at der er tale om en specifik type indhold på siden, der linkes fra. Du vil kunne se, at ovenstående udbydere gør det igennem tekst eller billeder.

At det er lovligt gør dog ikke, at det ikke bryder Googles betingelser.

Få et gratis link

Ja, du læste rigtigt! Du kan få et gratis link hos NemLinkbuilding, hvis du skriver din artikel selv. Herefter kan du vælge at blive betalende kunde og få 50% på den første måned på udvalgte abonnementer.

Annonce for NemLinkbuilding